Hubert de haas gaat naar Amerika

Hubert de haas gaat naar Amerika door Inge Adema. Opdruk voor kinderen en baby shirtsHubert de haas gaat naar Amerika

Zoef, zoef… maak snel kennis met Hubert de Haas! De liefste Paashaas van Friesland.

Bij deze wil ik Hubert de Haas aan jullie voorstellen! Een vrolijke, beetje stoere haas. Geschilderd met vette penseelstreken, volle warme kleuren, expressief en toch herkenbaar. 

Hubert is een Friese haas. Nee, geen diepvries haas hoor, daarvoor houdt Hubert te veel van het leven. Maar wel Fries genoeg om Hazze genoemd te willen worden. 

Een poosje geleden heb ik een portret van Hubert de Hazze mogen maken. Ik voelde me zeer vereerd want Hubert is een hele mooie haas! Eerst was ik bang dat hij te veel zou bewegen maar hij zat gelukkig keurig stil. Het portret is dan ook goed gelukt en de eerste posts op de social media worden flink geliked.
“Us Hubert” heeft nu al een plekje in vele harten veroverd! 

Maar Hubert gaat op emigreren

Hubert de Hazze gaat op reis. 

Hubert de haas gaat naar Amerika. Omdat Hubert zo’n beauty is heeft hij heel snel een nieuw thuis gekregen. Deze week reist hij naar Amerika. Een dame, genaamd Angel, werd verliefd en wilde Hubert adopteren. Nu ken ik deze dame en weet ik zeker dat Hubert de Hazze het daar naar zijn zin zal hebben. De dame in in kwestie heet Angel wat in het Nederlands engel betekent. Zo’n buitenkans kan ik Hubert natuurlijk niet ontnemen. Ik breng hem morgen naar Rotterdam. Het vliegtuig is geen optie. Hubert heeft vliegangst waardoor de boot de enige mogelijkheid is om naar Amerika te gaan. Het wordt vast een goede reis en hij komt net op tijd voor de Paasdagen aan. 

Gelukkig hebben wij de foto’s nog. En kan iedereen die dat wil een mooie poster, kaart, shirt of sweater kopen met Hubert de Hazze. Helemaal leuk als je ook je paasbest voor dag wilt komen deze paasdagen.

Ik ga nu aan de slag. Mooie biologische rompers en shirts met Hubert de Haas voor jullie maken. Neem maar snel een kijkje bij alle spulletjes met Hubert de Hazze.

Tot ziens!