Pjut B2B, biologische baby- en kinderkleding

Pjut B2B

Pjut B2B. Zoek je nog mooie, originele en duurzame kinder- en babyspullen voor je winkel? Bij Pjut kun je baby- en kinderkleertjes, ansichtkaarten en tassen inkopen met illustraties van Atelier Pjut.

Wederverkoper worden van Pjut? Dit zijn de collecties

Afhankelijk van je winkel, doelgroep en locatie kun je kiezen uit de volgende collecties.

Op de boerderij

Allemaal producten met  het  vrolijke stippelpaardje paard, de John Deere, de rode tractor, een stoere koe of een grappige kikker.
Combineer zelf naar hartelust de producten en afbeeldingen. Toppers uit deze collectie zijn shirts met  de John Deere en rode tractor.

Bootje varen

Het klinkt misschien wat overdreven maar dit zijn de producten die super goed verkopen in watersport gebieden. Als je winkel aan het water ligt zijn dit de producten die je moet inkopen. Wist je dat er ook producten zijn met de vuurtoren van Ameland, Schiermonnikoog , Texel en Terschelling? Vloedlijn  verkoop al jaren shirtjes met de Brandaris. Nog steeds een groot succes! Zit jij met je winkel op een ander eiland? Neem dan snel contact op zodat je de eerste en enige bent die de vuurtoren mag verkopen op jouw eiland.

het  zeilbootje,  de piraat,  de walvis, haringen en een meisje  (famke) aan het strand. Ook hiermee kun je zelf combinaties maken van een product met een illustratie naar keuze.

Prinsessenland

In deze categorie een prinsesje met haar lievelingsdieren de ijsbeer, kikker, gans en een meisje (famke) aan het strand.

Oer Natoer

De hippe en duurzame Friese collectie van Pjut. Vogels en insecten geven de organic tassen en kleertjes een  natuurlijke uitstraling. Het is de nieuwste collectie van Pjut. Doordat overal de mooie Friese namen bij staan spreekt deze collectie zowel toeristen als de Friezen erg aan. Niet voor niks lopen de kaarten bij het Afuk erg goed.

B2B is samen verder komen

Pjut gelooft in een goede relatie waarbij beide partijen tevreden zijn. Overleggen wat goed is voor je winkel en welke producten je het beste kan inkopen. We denken graag met je mee.

Tip! Zoek je ook nog een origineel Nederlands damesmerk met vrolijke rokjes, jurkjes en accessoires? Kijk dan eens bij Vrolijke Famkes.

Verder lezen

Duurzaam en tijdloos

Daarbij komt dat  Pjut tijdloos en duurzaam is. Gedurende het gehele jaar kun je kleinere hoeveelheden inkopen. Je bestelling wordt speciaal voor jou gemaakt. Voordeel hiervan is dat je nooit te veel inkoopt. En precies dat kunt aanvullen wat je nodig hebt.

Zou je Pjut in de collectie willen? Dan wil je vast weten wat de mogelijkheden, de inkoopsprijzen en de voorwaarden zijn van onze B2B.

Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. En wie weet komt er een mooie samenwerking uit.

Hartelijke groet,
Inge Adema