Geplaatst op

Pjut is open!

Goeiemorgen allemaal, vandaag is mijn winkel weer open. Ik wilde wat foto’s van mijn nieuwe winkel maken om jullie te laten zien hoe het is geworden… maar fototoestel zoek. Dus dat komt later. Gelukkig kan ik jullie wel  nieuwe artikelen laten zien. Zoals de gestreepte shirtjes met korte mouw voor kinderen van 0-6, shirtjes met lange mouw zijn  weer op voorraad en  verkrijgbaar met de tractor, de lelijke eend, zeilbootje, piraat, prinsesjes, bloemen etc.

De shirtjes, rompertjes en mutsjes die van biologische geteelde katoen zijn zet ik vandaag op de site.
Als je zin hebt of in de buurt bent kom dan langs in de winkel  Blijf je liever thuis? Zet een een potje koffie of thee en kijk in de webwinkel. Wie weet vind je een mooi shirtje, broekje, boxpakje of kunstwerkje van Pjut.

Geen verzendkosten en binnen 5 dagen geleverd omdat elk shirtje met zorg speciaal bedrukt moet worden.